Стих на Денот – Maтеј 6:34

Стих на Денот – Maтеј 6:34

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

19 октомври 2014
Стих на Денот

Значи, не грижете се за утрешниот ден тој ќе се погрижи за себе. Доволно грижи има за денешниот ден!“

Maтеј 6:34 MNT