Стих на Денот – Римјаните 12:12

Стих на Денот – Римјаните 12:12

@media only screen and (max-width: 41em) {
div.button a { font-size: .9em !important; }
div.wrapper { width: 100% !important; }
div.boundry { width: 100% !important; }
div.footer { width: 100% !important; }
}

02 октомври 2014
Стих на Денот

Надежта што ја имате нека ве исполнува со радост. Кога ви е тешко, бидете стрпливи и постојано молете се.

Римјаните 12:12 MNT